Pulsor Therapie

Pulsor Therapie

Pulsor therapie* gaat uit van het principe van vortexpolariteit. Een vortexpolariteit is de draairichting die energie heeft. Het fysieke lichaam is opgebouwd uit energie. Een positieve draairichting van de energie bouwt het lichaam op, een negatieve draairichting van de energie voert datgene af wat het lichaam niet meer nodig heeft. Blokkades in de energielichamen die het fysieke lichaam omringen, geven een verstoring van de “originele” vortex. De verstoring wordt ahw met de positieve vortex mee in het lichaam gebracht en veroorzaakt zo fysieke, emotionele en mentale klachten.
Pulsors zijn kleine ronde schijfjes met micro kristallen, die kunnen “communiceren” met energie. Een pulsor is monopool, dwz. heeft een neutrale vortex, en dat maakt dat ze het vermogen hebben jouw eigen “originele” lichaamspolariteit te herstellen.

Een pulsor formatie komt tot stand vanuit stille communicatie met je energieveld. Een soort “fine tunen” van de energie zoals vroeger het richten van de antenne van de TV een helder beeld gaf.
Pulsor therapeut: Geesje van der Meulen CPP* De Pulsor Opleiding is erkend door de Stichting Ring

* Pulsor Therapie is ontwikkeld door Dr. George T.F. Yoa.
* Certified Pulsor Practitioner

Vragen over Pulsor Therapie?

Atoem Energetisch Centrum bevindt zich in het Gooi in Naarden op de grens van Bussum. Op 5 minuten loopsafstand van station Naarden-Bussum.

Adres

Atoem Energetisch Centrum
Lambertus Hortensiuslaan 80
1412 GX Naarden

Contact

E-mail:
info@atoem-praktijk.nl

Telefoon: 035 5338970