Retraites

Retraites

Meditatie & Yoga Verdieping
Dit is een ochtendretraite die ik begeleid in Samyama, School voor Bewustzijn & Zelfontwikkeling. Deze Meditatie & Yoga Verdieping is een SamenZijn in stilte, eens in de twee weken op vrijdagochtend, waarbij 3 meditatie rondes worden afgewisseld met fysieke oefeningen. Een ochtend om te komen tot jezelf, tot herstel, tot innerlijke rust, ruimte, reflectie en helderheid.

Deze ochtend retraite is voor iedereen met enige meditatie ervaring bij wie de behoefte leeft meditatie te verdiepen en te Zijn in groepsverband. Informatie: info@atoem-praktijk.nl

Healing Meditatie Retraite Egypte 14 – 24 juni 2024

In juni 2024 reizen we voor een unieke retraite naar het Hart van Egypte te midden van haar oude wijsheden en helende krachten, gaan we in de verstilling van de grote Healing Tempel in Abydos. De Tempel van Abydos is de bron van alle mysterie kennis in het oude Egyptische rijk. De tijd is nu rijp om deze energieën in het hier en nu te ervaren en te leven. De oude Egyptische cultuur stond in directe verbinding met de ziel en haar scheppende en kosmische krachten.

De reis begint in Luxor alwaar we drie dagen verblijven en we meerdere tempels en de Vallei der Koningen zullen bezoeken. Vervolgens reizen we door naar Abydos. Hier zullen we ons meditatief verbinden met de helende en transformerende energie van de tempel van Abydos. Ben je geïnteresseerd, neem graag contact op!

Vragen over Retraites?

Atoem Energetisch Centrum bevindt zich in het Gooi in Naarden op de grens van Bussum. Op 5 minuten loopsafstand van station Naarden-Bussum.

Adres

Atoem Energetisch Centrum
Lambertus Hortensiuslaan 80
1412 GX Naarden

Contact

E-mail:
info@atoem-praktijk.nl

Telefoon: 035 5338970